Hålla tassen

Matte ska hålla Kommissariens tass på tisdag, för då blir det operation. Minst tre knäckta tandrötter ska ut. Omgående – annars riskerar han tandbölder och inflammation helt in i skelettet. Och det vill jag bara inte ens tänka på.

De hade två olika slags tider hos hundtandläkaren. En vanlig slags tid, då lämnar man in hunden om morgonen och hämtar om eftermiddagen.

Sen hade de ”hålla tassen” tider, när man kommer in med hunden, får den sövd och opererad medan man väntar. Och så tar man med sig sin voffis hem igen direkt.

Det var liksom inte riktigt nånting att välja på i det läget. Sen Kommissarien hade rävskabb i januari i år och blev fruktansvärt less och ledsen på veterinärer så går det inte att komma på besök i den miljön utan att han slokar hela hunden och BARA VILL HEM.

Annat var det innan januari. Alltid först in, fram till alla i personalen och tigga de där goa godisarna.

Kanske kommer det beteendet tillbaka igen vad det lider. Hoppas. Nu tar vi operation på tisdag och så hoppas vi på att det går bra.

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

3 reaktioner till “Hålla tassen”

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s