En grå måndag blev svart

De där nyheterna man får som man hoppas är ännu en ”hoax” där onda rykten sprids om kända människors död… men som inte är det.

David Bowie är död, och världen blev lite fattigare på originalitet. Sorg kan kännas i hjärtat även hos dem som aldrig mött, sett eller träffat sin idol. Jag blev ledsen.

Måndags-irriterad var jag redan innan, faktiskt redan när jag vaknade. Ville inte gå upp. Ville inte gå ut.

Hundarna surade också. Sprang iväg och vägrade gå dit jag ville.

Måndagsmötet med min pigga chef och Mr. Cool bjöd också på irritation. I den konstellationen blir jag alltid det sjunde hjulet under vagnen, och det hjälpte inte när jag berättade en sak och Mr. Cool avbröt och refererade till en mail som ”alla” hade fått. När jag gick igenom min inbox nyss och konstaterade att jag inte fått den, och bad honom skicka den vidare, så visade det sig att ”alla” var den pigga chefen och Mr. Cool.

Sånt gör mig irriterad. Ännu mer irriterad.

På en dum dag som denna gäller det nu att bromsa tänket och låta skit vara skit, och inte låta energin rinna ur mig.

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

5 reaktioner till “En grå måndag blev svart”

  1. Min kollega berättade för mig imorse att David Bowie dött, och jag försökte flera gånger få henne att inse att han nyss fyllt år och släppt ny skiva, inte dött. Men så var det 😦

    Gilla

    1. Ja jag hade en bättre morgon tills jag försökte få igång jobbdatorn och den inte vill umgås med mitt wifi hemma. Alla andra enheter vill men inte datorn. Fyra omstarter och en internetdelning från mobilen senare så var jag igång. Tunnlade in mig i en exel i fyra timmar och vips (?) var jag klar. Nu fin i håret efter frissabesök. Ska spela lite Bowie och tänka snälla tankar. Kram o hej!

      Gilla

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s