Helt klar till söndag nu

Träningen igår blev flyttad till idag. Inte på grund av väder och vind, som man skulle kunnat tro (det var regn och blåst igår och sol och blåst idag) men för att bägge tränare var upptagna.

Det var koncentrerad magmuskelträning varvat med löpning och en urjävulsk uppvärmning. Pulsklockan skvallrar efteråt om en hård träning…

tr

Första puckeln – löpning
Andra puckeln – uppvärmning: 10 butt kicks, 10 burpees, 10 squats, sen 9 butt kicks, 9  burpees, 9 squats, och så vidare ner till en.
Småpucklarna sen är de kortare löprundor som var inlagda efter varje omgång magövningar. Fem olika slags situps – antingen 30 eller 60 repetitioner. Och som avrundning 60 mountain climbs innan lilla löprundan.

Det är roligt med pulsklockan, att kunna följa med och se hur kroppen jobbat igenom övningarna. Och sen att få veta efteråt att jag jobbat bra är ett fint kvitto på att känslan var rätt. Elva minuters jobb i maxpuls – bra jobbat Irrhönan.

bpm

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s