Att börja nånstans

Den där sjumilaresan som börjar med ett kliv. Och så ett till.

Jag har tagit första ronden med alla miljarder flyttlådor på vinden. Eller rättare sagt jag har börjat med min egen hylla. Sorterat, slängt, lagt på plats på nya ställen. Verktyg för sig, trädgårdsredskap för sig. Sovsäckar.

Slängt kablar i metervis. Gamla radioapparater. Telefoner.

Jag har lagt leksaker, cyklar, cykelhjälmar, bilstolar, pussel och andra grejor i en ”den-här-högen-ska-jag-köra-iväg-till-flyktingarna” hög.

Jag har skjutit två av mina egna kartonger fulla med böcker längst in i ett hörn. De är sorterade – det är behålla-böcker. Och bäbisleksaker också, till den dagen jag blir farmor. Om det händer. Hoppas kan man ju alltid.

Jag har tittat åt sidan och undvikit att ta in alla Exets grejor samtidigt. Jag orkar helt enkelt inte. Ett steg i taget. Ingen brådska.

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

One thought on “Att börja nånstans”

  1. Oj, jag behöver också ta tag i mina flyttlådor som fyller huset högt och lågt… dubbletter av typ allt… och min goa säng som fortfarande står på kant bakom soffan i vardagsrummet…

    Gilla

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s