Man skickar iväg en glad unge och får hem en sur

Igår eftermiddag åkte en förväntansfull Lillebror iväg till ett e-sport event med fyra kompisar. Spela hela natten (eller så länge de orkade) och utan dumma föräldrar som tjatar om sänggående och annat trist.

I eftermiddags fick jag hem en ättikesur Lillebror, som sovit alldeles för lite, ätit för dåligt och det straffar sig. Han var hungrig på ”riktig mat”, och när han ätit blev det tyst på hans rum. När jag tittade upp hade han gått och lagt sig.

Tre timmar senare kom han – lika ättikesur – ner i köket efter mer mat. Håhåjaja, den blir kul att underhålla vid middagen ikväll. :-/ Tur att han kom hem i alla fall, och inte stannade ända till imorgon!

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

6 reaktioner till “Man skickar iväg en glad unge och får hem en sur”

  1. Skrattade åt sonen igårkväll när vi läste om dreamhack på nätet ”brist på mat” och han förklarade att dom visst åt… Cola och korv och godis…

    Gilla

  2. Junior och hans kompisar har många år ordnat egna LAN (kanske inte ens heter så nuförtiden?) men hur som helst är det så himla kul att dom fortfarande håller på. Junior är yngst och han har ändå fyllt 18 nu. Men dom bokar bygdegården och fixar numer allt själva. Dom till och med lagar mat… Även om det väl mest äts pizza och våfflor mm.
    Och faktum är att bygdegården är aldrig så välstädad som när dom lämnar den.
    Stolt mamma! Glad att dom vill hållas här istället för att bara dra till stan.

    Gilla

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s