Min galna hund

Jag kanske har nämnt nån enstaka gång *host* att Kommissarien är löjligt glad i katter? Särskilt för grannens, fyra hus bort i Hönsgårdslängan.

Ska vi gå med skräppåsen?” betyder till exempel inte att Kommissarien ska följa med matte och slänga skräp. Nej, det betyder att nu är det tävling med brorsan om vem som kommer först fram till kattgrannen – fast Assistenten är som vanligt lite korkad och har (trots många, många försök) inte helt koll på att mållinjen inte är vid soprummet utan vid nummer 33, hos kattgrannen.

I timmar kunde Kommissarien – om han fick lov – sitta och titta på dessa Guds underverk av varelser, och särskilt på Kejsarinnan (kattmattens smeknamn på kattmamman). De sitter gärna på tre, fyra centimeters avstånd och betraktar varandra. Kommissarien på helspänn och ivrigt stirrande för att han är så mån om att inte göra fel. Fast på kattspråk gör han fel hela tiden, men Kejsarinnan är en tålmodig drottning (hon har haft fyra kullar kattungar så jag antar att det hjälper på tålamodet) och låter honom stirra.

Alla här i området lägger märke till Kommissarien. Alla vet att han är lite knäpp när det kommer till katter. Alla tycker att det är hemskt gulligt att han är så kär. ❤

oskar och miley

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

2 reaktioner till “Min galna hund”

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s