Lördag kväll

Det är inte allt, man kan planera och styra över.

Vägglöss, till exempel. Dem kan man inte bestämma ett dugg om. Finns de, så finns de, och de respekterar inte att man behandlar ett par rum i det hus man sover i, nej, de tar sig friheter och flyttar sig som det passar dem.

Och det betyder att de hittas i två olika sängar i varsin ände av det stora hus, som vi sov i.

Den ena kvinnan flyttade på sig och sov vidare i stora vardagsrummet. Fast så himla länge sov hon inte.

Den andra kvinnan flyttade också på sig, men hennes två döttrar var rejält uppskrämda (8 och 11 år) och de sov inte alls. Klockan tre på natten bestämde de sig för att åka hem igen. En bilfärd på dryga 3 timmar.

Vi andra sov vidare… eller ”sov”… tja, slumrade.

Vi var sex tjejer i det rum där jag sov – på grund av de två avstängda rummen fick vi knö ihop oss. Vår pigga tränare väckte oss vid sju, och en halvtimme senare sprang vi en lagom kort runda. I vacker höstskog med lite frisk vind och kyla. Härligt.

Frukost och rådslagning – hur gör vi nu. Alla var inställda på att är vi här så tränar vi, men att sova en natt till med vägglöss kändes inte så där himla kul.

Det blev en omorganisering, istället för teknikträning (tränare T hade ju åkt hem med sin familj – det var hans döttrar som inte kunnat somna) blev det hård max-pulsträning med efterföljande stretch. I höstsol, regnbyar och egentligen helt ok träningsväder.

Häftig uppvärmning, hård träning och skön stretch.

Till lunch hade jag fixat smörgåstårtor (det vet man inte vad det är i Danmark, smørrebrødens land) och efteråt frossade vi i kakor.

Vi rundade av med första hjälpen träning innan vi packade ihop, städade och åkte hem.

Snopet.

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

5 reaktioner till “Lördag kväll”

  1. Jag skulle inte sovit en minut. Det finns en anledning till att jag aldrig tar upp semesterpackningen i lägenheten förrän jag tvättat allt inklusive väskan

    Gilla

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s