Nej nej nej nej nej nej nej

Jättebråk med Lillebror, vars skola har hållit utbildningskväll nyss. Två timmars  orientering, 5 stationer, 5 klasser, två kärringar som inte kunde planera. Lika med kaos.

Och irritation.

Jag som redan hade huvudvärk på väg hem fick det ännu sämre av att tjafsa med Lillebror. Han som inte har en aning om vad han ska efter nian behöver all den orientering han kan få tycker hans elaka mor.

Nåväl.

Under orienteringen och den stigande irritationen över kärringarnas dåliga planering känner jag hur det kliar mer och mer i halsen och i näsan. Det tjocknar och pirrar i hals och huvud, rinnsnuvan börjar sippra lite så där lagomt. Och jag tänker på hur jag frusit idag, och på min huvudvärk. På hur spänd kroppen är och på att jag inte har fått med mig några huvudvärkstabletter.

Suck.

Hem, mat, en halvliter ingefärshot, c-vitaminer och huvudvärkstablett. Strax sista hundpromenaden för dagen och sen tänker jag se till att bädda ner mig och sova tidigt. Jag har inte TID med det här förkylningsskiten.

Inte just som ”allting händer”, pappas begravning om hörnet och allt som jag tycker att jag borde hinna med.

Eller kanske just därför säger kroppen stopp, lite grann i alla fall. Kanske jag får lov att släppa handbromsen igen, och gå vidare förkylningsfritt… Om jag tar hand om mig lite.

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

4 reaktioner till “Nej nej nej nej nej nej nej”

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s