Var du med när…

Det här blev en träningskväll att minnas. En kväll vi kommer att prata om länge. ”Minns du när….?” eller ”var du med när…?

Inte på grund av träningen – även om Tränare T’s vikarie (som också heter T) verkligen har tagit sig an utmaningen (och Tränare T har inte ens rest än – de ska till Nya Zeeland i ett halvår) och gör tunga, hårda program som man bara kan älska. ❤

Vi hade sprungit till ungdomsklubben, som har såna bra räcken som vi skulle göra inverted pullups i. Vi hade sprungit den runda vi skulle springa till dagens program. (Den var LÅNG!) Och vi hade värmt upp. Vikarie T hade visat oss de fyra olika styrketräningsövningarna, och så var det dags att gå igång.

De flesta av oss hängde i stativen och drog oss upp i omvända armhävningar – med fri utsikt till en otroligt flott stjärnhimmel – när det plötsligt hände.

En stjärna föll – långsamt dalande över hälften av himlavalvet. Den hängde i atmosfären, fick längre ”svans”, bytte färg från vitt till rött – och var borta. Det hela var över på några sekunder, men vi ropade till varann, stannade upp i övningarna och tittade fascinerat.

Aldrig har jag sett ett så vackert stjärnfall. Aldrig så länge, och aldrig har jag haft så många andra att dela synen med.

Hurra för utomhus crossfit!

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

5 reaktioner till “Var du med när…”

        1. Det visade sig dessutom att Meteoritmannen i Danmark – han som alla medier ringer för att få fakta – är med i mitt träningsgäng och hängde liksom oss andra med blicken mot himlavalvet när det hände. Vilken grej, liksom. Dagen efter var han med i TV-rutan… 😀

          Liked by 1 person

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s