Hoho

Är det nån där?


Jo, tack, jag har haft en skön semester. Mest jobb men ändå avslappning. Jobbet gick ut på fönsterslipning och -målning, ved- och stockbärande, bygga och måla nytt dass. 

Jag som skulle springa tre gånger i veckan sprang en gång och så var det med det. Har lagt på mig trettio feriekilon (*host*) och är stel som en bräda. 

Jag var hos den Skäggige som konstaterade att han nog kom precis i tid till att fixa min höft och ischiasnerv – jaså, det var därför det gick så dåligt att springa. 

Idag är jag fortfarande stel som en bräda och har just insett att jag måste ta mig tid till yoga och massage. Nya tider. Skäggiga behandlingar reduceras till en gång i månaden, massage varannan vecka (om jag kan få tid) och fredagseftermiddagarna tränas det yoga. 

Framför mig hägrar en vecka på La Santa – träningsläger – och jag VILL vara med på precis allting. (*host* igen) Och så var det ju de där 8 km OCR i slutet av september…

Det existerar annat än stelhet och träningsplaner i den här Irrhönans skalle, men det hamnar inte i bloggen idag. 

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

One thought on “Hoho”

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s