Du har haft tur

…konstaterar den Skäggige, när jag återigen ligger på massagebänken och överlåter kontrollen av min kropp till honom.

Han lossar vänster axel – det är inte den som gör ont normalt, men nu är det den, som sitter fast – punkter i ryggen, höften och låren.

Hela tiden hummar han och jag märker att han är positivt… kanske inte överraskad, men påverkad, av vad min kropp berättar för honom.

Sju timmars övningar med Yoga-Älvan har gett resultat. Jag är på rätt väg.

Din kropp känns annorlunda. Spänd, men på ett annat sätt. De muskler som är spända är dem som visar att du jobbar riktigt med kroppen. Det är bra. Du har haft en himla tur som har hittat den där Yoga-Älvan. Det brukar heta ”ju fler kockar” och så blir det en oätlig soppa av alltihop, men för dig så är det enbart positivt. Alla drar åt rätt håll, vi vill dig väl allihop även om vi är hårda med dig och du får jobba för det. Håll fast i henne. Fortsätt med yoga, det gör dig gott att jobba så här.

Jag är glad idag. Igen känner jag mig välsignad.

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

5 reaktioner till “Du har haft tur”

  1. Vilket bra betyg och att det inte känns som en spiral som inte går att komma ur längre!
    Heja Yoga-Älvan och naturligtvis den Skäggige som varit till så stor hjälp också.
    För att inte prata om dig själv som inte gett upp trots att du får kämpa så!

    Gillad av 1 person

    1. Jag ska ha gjort klar mina träningstimmar med Yoga-Älvan, men sen bokar jag tid hos akupunktör. Den Skäggige muttrade nånting som väldigt mycket påminde om vad massören (tillika akupunktör) muttrade för ett par månader sen. Och säga vad jag vill om den Sköggige, men jsg tror nålar tar fortare.

      Gilla

Det tyckte jag - vad tycker du?