Mjukstart

Det var först när jag kom upp till mitt skrivbord på jobbet som det gick upp för mig att visstja, Blixten har semester den här veckan och likaså Glada Grodan – till och med två veckor till för hans del.

Och Secret Service har sex arbetsdagar kvar innan pensioneringen. Hans skrivbord var också tomt – och vid tiotiden ringde han och sa att ”ja, jag kommer inte in till kontoret idag” vilket jag redan räknat ut vid det laget.

Det blev en lugn dag. Lite ”catching up”, obligatoriska kurser som måste klickas igenom och mitt på dagen en timme i Yoga-Älvans sällskap. Dagens övningar koncentrerade sig på magen – eller rättare sagt på den lilla biten i sidan mellan höft och revben. Förläng, förläng, förläng, sträck. Grounding – hälarna i jorden eller var det handflatorna… Förläng, sträck, andas, håll centret, aldrig släppa centret.

Nu känner jag av hennes träning. Trötta muskler, men nöjda.

Eftersom solen behagade titta fram så behagade Irrhönan gå hem lite tidigare, så att jag hann en liten hundrunda innan mörkret smög sig på.

Och nöjda söner fick festmiddag – sista jullovsdagen för Lillebrors del – i form av hemmagjorda hamburgare.

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s