Medan jag gick på stranden idag…

Den här sången dök upp i skallen, Freedom med George Michael. Och sen hörde jag den i radion på väg hem. Jag tog det som ett tecken på att Exet nog var med mig, där på stranden. Han såg hundarna leka som tokiga och jag vet att han njöt, liksom jag gjorde.
Idag är det min dag. I år firades dagen på olika vis, i sällskap med massor av träningskompisar, i sällskap med hundarna, i sällskap med mina söner.
Jag tror att vi var närmare 50 personer till morgonens träning. Man tycker inte att springa 400 meter – 10 av en slags chin-ups – 20 dips – 30 jumping squats – 40 situps och totalt 20 minuter låter så övervidrigt hemskt, men det är det.
Och uppvärmning innan det; den skulle ha betytt min aktningsvärda ålder i antal burpees, men nu är jag en snäll människa *host* så jag gav samma aktningsvärda rabatt. Det blev mycket väl mottaget. Och till efteråt hade jag med hemmagjort knäckebröd och apelsinklyftor, också populärt.
Mitt på dagen blev det promenad på en kall, blåsig strand. Men åh, vilken skön promenad och hur härligt som helst att rensas i både lungor och hjärna. Alla tankar bara blåste bort. Och hundarna sprang och sprang och sprang och njöt, de också.
Hem till dusch och ett tomt hus. Storebror var hos en kompis och skrev projekt, Lillebror jobbade.
På kvällen var vi och åt på den lokala restaurangen. Mycket god mat, nöjda brorsor. Och nöjd Irrhöna 🙂 Av mina söner fick jag örhängen och armband som matchade den halskedja som jag fått i julklapp. Vilka uppfinningsrika barn jag har. Och bra smak har de – dvs. de hittade smycken som de trodde skulle passa mig. Och det gjorde de, smyckena. Nu kan jag med stolthet tänka att ”det här fick jag av mina barn i julklapp och födelsedagspresent”.
Nu nalkas slutet på dagen och jag ska ut den där sista korta hundrundan innan sängen lockar. Nybäddad med rena lakan.
Det var den födelsedagen.
Tack!
Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

4 reaktioner till “Medan jag gick på stranden idag…”

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s