Blev kontaktad av en gammal bloggvän…

…och gav en snabb version av vad som hänt omkring mig de senaste 11 åren…

Tio år går förvånansvärt fort. Det har varit en hel del strul de här åren. Törs nästan inte säga att jag närmar mig balans nu, det har varit svajigt runtomkring med en massa sjukdom, död och elände. Min mamma fick bröstcancer 2007, när hon var färdigbehandlad och friskförklarad var det min väninnas tur. Sen blev min exman sjuk, först epilepsi och sen cancer i magen. Han var nära att dö vid den första operationen, men segade sig igenom och fick tre bra år, innan han dog 2015. Ett halvår senare fick min pappa en hjärntumör och dog efter 6 månader, och ytterligare ett halvår efter det fick min lillasyster bröstcancer. Och som grädde på moset har vi haft ungarnas farfar på intensiven i ett par omgångar före och efter jul för att han inte kan andas ordentligt.
Ja, det blir lite mycket när man ramsar upp de här åren, jag inser det.

Fast det har ju hänt så mycket annat också. Bra saker.

Jag har uppfostrat två underbara killar. Som jag visserligen säljer billigt ibland, men jag älskar dem ju, det gör jag. Väldigt mycket.

Jag har två härliga hundar. Jag har fått en ”ny” kropp, en ganska vältränad en. Ett härligt kompisgäng som jag tränar med tre gånger i veckan. Vänner som kommit, vänner som gått. Vänner som stannat kvar. Nytt jobb, som bara blivit bättre och bättre. Jag har behållit min Hönsgård. Jag har hittat hjälpare i den Skäggige och Yoga-Älvan, som är de senaste i raden. Jag har haft hjälp av Spegeln (terapeut), Trollkarlen (coach och hypnotisör), Snickaren (massören). Och också andra.

Tio år går fort.

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

5 reaktioner till “Blev kontaktad av en gammal bloggvän…”

  1. Vi tänker nog oftast på eländet som drabbat oss, tänk om vi istället hade fokuserat på det fina, det som varit bra. För sånt finns ju alltid… också.
    Ett j*kla facit av de 11 senaste åren för dig oavsett. 💕

    Gillad av 1 person

  2. Ja tio år går fort. Satt igår och letade bland gamla bilder och fick också en resa bakåt i itden. Mycket händer av både bra och dålig sort!

    Gilla

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s