Värst är inte kollegans uppsägning…

Värst är att vi inte kommer att få nån ersättare för honom. Dvs. hans jobb delas ut på oss som är kvar. Sen kommer vi att få omprioritera en del – sånt som vi inte hinner hinner vi inte, det är faktum och kan inte göras nåt åt.

Tre man kan inte göra fyra mans jobb, inte i längden. Och det kommer att gå ett bra tag – säkert till 2020 säger Blixten – innan anställningsstoppet hävs.

Visserligen ligger en omstrukturering av hela företaget och lurar runtom hörnet, nånting som kan betyda avskedanden – men eftersom vår avdelning redan går på knäna så är sannolikheten inte stor att nån av oss som är kvar behöver gå…

Jaja. Jag är kvar så länge det är kul och jag inte hittar nåt som är roligare.

Annonser

Publicerat av

irrhönan

Singelmamma till 2. Hundägare till 2. Beroende av crosstraining, utomhus och året runt. Mera gourmand än gourmet. Läser gärna böcker. Försöker sluta tänka.

En tanke på “Värst är inte kollegans uppsägning…”

  1. Sånt där är surt. Vi har haft sjukskrivna i vår grupp o tvingas ta deras jobb ovanpå våra ord uppdrag o sen har de mage att lägga ut en del interna projekt samtidigt som vi ska utarbeta en plan för hur vi ska komma tillrätta med att vi inte har balans mellan fritid o arbete. Ironin haglar.

    Gilla

Det tyckte jag - vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s